Сейф - надійне обладнання для зберігання цінних речей

Сейф - надійне обладнання для зберігання цінних речей

Цінні речі найкраще зберігати не в матрацах та книгах – це місця, які злодії знають дуже давно. У випадку коли зловмисники проникнуть в оселю, готівка, коштовності, цінні предмети та інші коштовні речі, вони не зможуть прихопити, оскільки далі чекатиме ще одна перешкода – надійний сейф.

Сейф

Вибір сейфа для дому – ціла наука, яка вимагає вивчення характеристик та особливостей обладнання з подальшим дотриманням певних правил:

  • клас зламостійкості визначається під час випробувань компетентною установою. Залежить від встановлених систем захисту (замків, ригелів і т.д.) та конструкції обладнання. Для дому підійдуть моделі 0-1 класу, якщо користуєтесь послугами пультової охорони, в інших випадках надійний захист забезпечать сейфи 2-3 класу;
  • надійний монтаж не менш важливий. Слабке не надійне кріплення дозволить зловмиснику забрати сейф із собою;
  • залежно від типу, сейфи встановлюються окремо або можуть вбудовуватись в стіну, підлогу, меблі тощо. Експерти радять розташовувати сейф подалі від входу в приміщення, а як приманку рекомендують поставити ще один сейф на видному місці з невисоким рівнем захисту та невеликою сумою готівки усередині.

GRIFFON CL.II.50 – надійний сейф для грошей 2 класу

Як вибрати сейф

Товари та послуги від українських компаній